TABLă t35
Solviluc

 Tabla cutată T35 de la BILKA este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester.

Materia primă de calitate superioară permite utilizarea tablei la placarea faţadelor în special a clădirilor comerciale şi industriale. Se poate monta și pe acoperis ca învelitoare. Înălțimea cutei este de 35 mm.

BILKA produce și tablă cutată T35 cu DRIPSTOP, o membrană specială anticondens, care se lipeşte pe suprafața interioară a panoului metalic, în timpul producției automatizate. Această membrană permite controlul fenomenului de condensare pe panourile metalice, datorită fibrelor PES intercalate, din care este realizată. Materialul are capacitatea de absorbție a picăturilor de apă din condens, acestea fiind ulterior evaporate în aer.

• Tabla cutată BILKA T35 este produsă cu o grosime nominală între 0,4 -1,0 mm, în funcție de cerințele construcției. Lungimea standard a panourilor este cuprinsă între 0,500 m şi 13,5 m. Executarea panourilor cu lungimi diferite de cele standard se va face după consultarea prealabilă a specialistului tehnic BILKA. BILKA produce tablă cutată într-o gamă variată de culori şi finisaje.

AVANTAJE:

– Durabilitate
– Etanșare superioară
– Confort fonic sporit
– Prietenos cu mediul
– Greutate redusa și montaj facil
– Zgomot redus și rezistență la zăpadă
– Design deosebit și versatilitate
– Protecție și siguranță împotriva dezastrelor naturale
– Garanție tehnică: 60 de ani
– Garanție estetică: 15-30 de ani

ai nevoie de ajutor?
ÎȚI STĂM LA DISPOZIȚIE